Camperpark              't Dommerholt 

Nét dat bee-tje meer

Over ons

Hallo, graag stellen we ons even voor. Wij zijn Erna en Wilbert Evenhuis uit Borculo. Samen met onze dochters Inge en Nienke zijn we op 30 juli 2021 van start gegaan met ons camperpark. We zijn gestart met 10 plekken en hebben ons camperpark binnen een jaar uitgebreid naar 25 plekken. Eind 2023 zijn er nog 5 verharde plekken bij gekomen. Elke plek heeft een verharde ondergrond en is voorzien van 10 A stroomaansluitingen. Ook is er op het gehele terrein gratis WIFI ter beschikking.

Het sanitair gebouw bevindt zich ook op het terrein en is voorzien van vier douches en vier toiletten en 3 urinoirs. Aan de achterzijde van het gebouw vindt u het lozingspunt voor het cassette toilet en het vuile water. Tevens kunt u aan de achterkant van het gebouw schoonwater tappen en uw vaat doen. Hier treft u ook een 4-tal vuilniscontainers aan. We willen u vragen om zoveel mogelijk uw afval te scheiden. Op de containers staat duidelijk vermeld wat waar in moet.

Met uitzondering van de zondagmorgen, kunt u alle dagen gebruik maken van onze broodjesservice. Wat is er nu lekkerder dan een heerlijk vers broodje, rechtstreeks van de warme bakker Jos! De bestelformulieren treft u aan in onze informatiemap welke u bij aankomst ontvangt. De bestelformulieren dienen 's middags vóór 15.00 uur ingeleverd te worden in de ijssalon.

Wij wensen u alvast een schitterend verblijf op ons park!

  


 


 


 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram